dan wat?

Dit item was geplaatst door inge.

2 thoughts on “dan wat?

  1. Mooie herkenbare foto. Ja lager dan wat? Hier staat nog een bordje. Bij Gasthuisberg in Leuven ben ik nietsvermoedend de parkeergarage in gereden met mijn Mercedes Vito en eenmaal binnen had ik nog slechts 3 cm. boven mijn dak. Ik kon dus niet naar de eerste verdieping omdat ik dan ook nog schuin naar bovenmoest en die hoek zat er niet in. Ik werd daar bijna panisch, want er hingen ook nog richting aanwijzers aan het plafond die leuk over mijn dak heen poetsten. Direct de uitgang weer gezocht en nooit meer ondergronds daar!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: